Costuri

Sedinta individuala de psihoterapie
100 LEI
Durata sedinta: 60 minute
Pachet OPTIM - 5 Sedinte de psihoterapie individuala
450 LEI
Durata sedinta: 60 minute
Sedinta de psihoterapie de cuplu/familie
120 LEI
Durata sedinta: 90 minute

 
5 ani de experienta
Cabinetul individual de psihologie Corina Dondas a fost deschis si activeaza continuu din anul 2013

10 publicatii stiintifice
Articole stiintifice in baza cercetarilor din domeniul psihologiei si psihoterapiei derulate in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi

Cariera

Functii profesionale: 

  • Cadru didactic asociat Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, unde susțin seminarii de “Psihologie medicala” şi “Stiintele comportamentului” cu studentii inscrisi la sectiile cu predare in limba romana si engleza.
  • Psiholog în cadrul Serviciului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași.
  • Doctorand în cadrul Facultătii de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, Alexandru Ioan Cuza, Iaşi, domeniul Psihologie, teza mea de doctorat având titlul “Transa hipnotică şi flexibilitatea proceselor cognitive – Utilizarea hipnozei și a realității virtuale în managementul durerii”.
  • Membru al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană, al Federaţiei Române de Psihoterapie şi al Colegiului Psihologilor din România.

Programările la cabinet se fac exclusiv telefonic la numărul de mobil 0745 - 33 41 66 însă pot fi anulate sau reprogramate în condițiile unor evenimente neprevăzute ce nu permit respectarea programării.
Plata ședințelor de psihoterapie se va face la finalul acestora și nu este acceptată plata anticipată (excepție făcând pachetele de servicii sau ofertele promoționale). Ședințele se pot desfășura în limba română, engleză sau franceză.
Pentru a ușura formalitățile ce țin de facturarea ședințelor de psihoterapie, puteți să ne trimiteți prin e-mail înainte de prima ședință următoarele date:

  • Nume, prenume
  • CNP
  • Adresă

Numele și datele personale ale beneficiarului serviciilor psihologice oferite rămân protejate conform secretului profesional, potrivit dispozițiilor art. 46-48 din Normele metodologice de aplicare a Legii Nr.213/2004, aprobate prin H.G. nr. 788/2005

Va așteptăm cu drag!

Distribuie